"DEEP Clearing - Forløs dit Sinds Power" af Rolf Dane - Fra Bogens Omslag - præsenteret af Ability One Group, Danmark.

Kapitel 22:  Lykke og DEEP

Forord af Dr. Keith Scott-Mumby, PhD

English

 

DEL:

 

Facebook

Twitter

Google+

Tumblr

LinkedIn

Reddit

StumbleUpon

VK

Digg

 

E-Mail

Print

 

 

Rolf Dane begyndte sin karriere indenfor selvudvikling i 1970. Han har studeret og anvendt mange teknikker og modaliteter, bl.a. Applied Metapsychology (AMP) og Traumatic Incident Reduction (TIR). Han bor og arbejder i København.

 

Han boede i USA i 20 år, hvor han også uddannede sig. Han har udviklet DEEP Clearing gennem de sidste 12 år som en del af sin coaching- og selvudviklings-praksis. Han er cand. phil. fra Københavns Universitet (psykologi og filosofi) og er certificeret i AMP og TIR.

 

DEEP Clearing, Forløs dit Sinds Power, introducerer en banebrydende ny metode i selvudvikling og terapi. Metoden bygger imidlertid på den ældgamle model, der beskriver mennesket som bestående af hoved, hjerte og krop. Vi har alle en mental, en emotionel og en fysisk side. De tre lag udgør og former vores mentale og fysiske liv.


I ethvert problem eller personlig udfordring, der behandles i DEEP, bliver de tre lag kontaktet og oplevet af klienten på første hånd. En vigtig del af denne metode er, at få kontakt med de oprindelige, som oftest ubevidst lagrede, optagelser af tanker, følelser, kropsfornemmelser, handlinger og vaner. Når disse lagrede optagelser inspiceres og opløses, kan klienten ubesværet ændre indstilling og opfattelse af problem-området, og derigennem opnå nyt livsmod og energi.


Dette korte sammendrag af teorien udtrykkes i selve navnet DEEP. DEEP står for Decision (Domme), Emotion (Emotioner), Effort (Energi og Eksekvering), Points of View (Polariteter og Personlige Perspektiver). Det er de elementer, det er nødvendigt at kontakte, for at kunne løse klientens udfordringer og case problemer. Hvorfor også ”P-et”, der står for Polariteter og Personlige Perspektiver (Points of View)?
Personlige Perspektiver og Polariteter (konflikter) er blevet integreret på en overraskende og banebrydende måde i det praktiske arbejde med klienter. Et af de grundlæggende principper i DEEP er, at emotionel ladning opbygges og bliver genstridig, når der er en konflikt mellem to divergerende synspunkter. At en ophidset diskussion kan afstedkomme emotionel ladning er selvfølgelig et velkendt faktum. At sådan en diskussion kan opleves fra eget så vel som fra opponentens synspunkt, er nyt. Klienten vil i en DEEP session, ved hjælp af DEEP teknikkerne, blive sat i stand til at se konflikten fra begge synspunkter i overraskende detaljer. Klienten er i stand til at se de tre lag på begge sider og opløse de oprindelige, nu lagrede, optagelser.


Dette kan lyde som højtflyvende og håbefulde teorier. Bogen er imidlertid en trin-for-trin håndbog, der gør det muligt at efterprøve disse teorier. Del tre af bogen indeholder de nøjagtige procedurer og alle instruktioner, der er nødvendige for at udføre en DEEP Clearing session.


DEEP Clearing, Forløs dit Sinds Power - er skrevet i et letforståeligt sprog og bogen har et væld af illustrationer, som hjælper læseren til hurtigt at forstå de mange banebrydende idéer.

 

 

DEEP Information  --  DEEP Bog  --  DEEP Video'er  --  Vidnesbyrd om DEEP  --  DEEP Services  --  DEEP Workshops  --  DEEP Uddannelse

DEEP Kursus Materialer (Engelsk)

  Hjem  --  Om os  --  Kontakt os  --  Spørg om Services  --  Spørg om Workshops  --  Spørg om Uddannelse og Kurser

 

 

Hit Counter

 

Last Edited: 02.06.2019