Klienter fortæller om deres gevinster med DEEP Clearing - præsenteret af Ability One Group, Danmark.

 

DEEP Videos

DEEP Services

 English

 

DEL:

 

Facebook

Twitter

Google+

Tumblr

LinkedIn

Reddit

StumbleUpon

VK

Digg

 

E-Mail

Print

 

 

Monumentalt Gennembrud

 

Dette var et monumentalt gennembrud. Det har vendt op og ned på hele min tænkemåde. Jeg er stadig igang med at få det hele samlet igen. Det kaster et helt nyt lys på min livslange rivalinsering med min søster.


Hvem ved hvad der venter henne om det næste hjørne?

 

John S., Canada

 

 

Ikke flere problemer med raseriudbrud
 
Jeg vil gerne fortælle om mine oplevelser med DEEP Character Clearing.
 
Jeg var tidligere ikke bevidst om i hvor høj grad jeg ødelagde mit eget liv med raseriudbrud. Min tålmodighed blev tyndslidt igen og igen og jeg ødelagde gode muligheder. Efter cirka 6 coaching sessions fandt og udviskede jeg grunden til min provokerende opførsel (min coach er Heidrun Beer). Nu har jeg ikke længere noget problem med det, og jeg lægger straks mærke til det hvis den slags tendenser “banker på min dør”.
 
Nu kan jeg endelig arbejde med betingelsesløs kærlighed, hvilket altid har været et stort ønske i mit liv.
 
Tusind tak Heidrun!
 
S.Q., Østrig

 

 

Fra en skummel fangekælder
 

Jeg vil gerne sige at Rolf har trukket mig op fra en skummel fangekælder som jeg faldt i for et par uger siden. Jeg aner ikke hvad jeg ville have gjort uden Rolfs hjælp. Jeg giver ham min største anbefaling.


Rolf har et helt arsenal af teknikker og processer som virker dybt. Jeg har arbejdet med en hel del praktikanter siden 1997 og Rolf er den bedste jeg har haft. Han ledte mig hurtigt ind i områder jeg ikke har berørt før, selv under mere end 250 timers session.
 

D.P., Kanada

 

 

Lykkelig og taknemmelig
 

Jeg er dybt berørt af det faktum, at efter i mange år at have pumpet energi i åndeligt arbejde, for det meste i én retning, og nogle gange til udmattelse, får jeg endelig noget væsentligt tilbage.
 

Dette er kun et snapshot af mit første indtryk, vi startede for kun få uger siden. Jeg er lykkelig og taknemmelig.
 

H. B., Østrig

 

 

Nye evner via SKYPE Coaching
 
I disse session har Rolf givet mig coaching på mine evner; jeg er på østkysten af USA og han er i Danmark, det foregik via SKYPE ! Dette er sessions på lang afstand som skal opleves før man tror det. Det var helt klart for mig at Rolfs evne til at coache på denne måde var uden mangler og lige på kornet.
 
I disse sessions oplevede jeg flere gange en bevidstheds-udvidelse. Jeg opnåede bevidsthed om min evne til at fjerne ladning hos alle med hensyn til at have forladt deres naturlige stade. Det var en meget afslørende oplevelse.
 
Jeg føler jeg har genvundet evner, som jeg endnu ikke kan udtrykke helt og fuldt. Jeg er stadig ved at vænne mig til min forbedrede situation.
 
Tak Rolf, et skønt nyt syn på livet.
 
R. C., USA
 
 

Fortidens følelser genoplevet
 

Dette er helt sikkert en vigtig process for mig. Jeg er i stand til fuldt ud at gennemleve dele af mit liv, som jeg ikke havde tid til at opleve, da de oprindeligt fandt sted. Jeg har altid troet, at skadelig ladning går tilbage til uafsluttede livs-cyklusser; dele af livet, som ikke blev fuldt ud levet, eller forstået. Først nu, i session, kan jeg gå tilbage og fuldt ud opleve mine egne følelser og rædsel fra dengang - med andre ord, blive fuldstændig færdig med at gennemleve disse øjeblikke. Der var så meget at GØRE at jeg ikke kunne VÆRE - mig selv.
 

Jeg ved ikke hvor dette beskrives i teorien, men det har stor værdi for mig lige nu.
 

S. T., Østrig
 

 

Håndtering af en person der var fjendtlig overfor mig
 

(Klienten havde haft en diskussion med en hård forretningsforbindelse og var ved at opgive sin kunst-neriske karriere).
"Jeg blev følelsesmæssigt meget ophidset og overvældet under en diskussion om penge. Heldigvis hjalp min coach mig til at håndtere situationen på få minutter. Bagefter følte jeg mig frigjort og kunne se den fjendtlige person i øjnene, og til min store forbavselse var han nu sød ved mig. Tak for hjælpen Rolf; du er en dygtig coach.
 

J. S., Sverige
 

 

Efter program for hådtering af aktuelle problemer med livet
 
Det gik rigtig godt. For første gang har jeg fundet en coach der ved hvad det handler om, har tålmodighed og ikke har andre hensigter ud over at hjælpe. Dette værdsætter jeg i høj grad.
 
Indtil nu har jeg opnået: Bedre kommuniaktion med slægtninge; det går bedre på arbejde; større evne til at se steder og mennesker i øjnene. Jeg planlægger for eksempel at holde et møde med mine soldaterkammerater så vi sammen kan besøge vores gamle lejr.
 
R. U., Israel

 

 

Fri for effekter fra drugs
 

Jeg har netop afsluttet en serie sessions til at håndtere konse-kvenserne af at have taget drugs. Jeg føler mig meget nær-værende og lykkelig. Jeg kan ikke vente med at komme videre med coaching for nye evner.
En stor tak til udvikleren af dette og tak Rolf for din empati og dedikering overfor dine klienter. Det gjorde det til en dejlig oplevelse for mig.
 

H. J., Danmark
 

 

Mentale massers forsvinden
 
Disse sessions har hjulpet mig med at håndtere nogle situationer i mit sind som har ophidset mig. Jeg fandt grunden til at visse ting var sket, og det fik mentale masser til at forsvinde. Det har været dejligt at møde Rolf Dane fordi han er en højt uddannet coach, vidende og personligt fleksibel.
 
Tusind tak,
 

M. F., Michigan

 

 

Efter DEEP Character Clearing

 

De gode nyheder er, at jeg i de sidste forgangne uger, ofte har oplevet wins og gode resultater fra min service fra dig!!! Selv i øjeblikke hvor det ikke var så let, følte jeg stadig "Joie de vie".
 

“Joie” var det ord der ofte dukkede op, og jeg opdagede at jeg sad og smilede J.
Venner fortalte mig at jeg virkede meget afslappet og at de ikke ville have været så afslappede i min situation. Og det var sandt.
Før min coaching hos dig, kunne jeg selt ikke forestille mig at jeg nogensinde ville føle sådan igen J.
 

TAK !
 

A. M., Luxemburg
 

 

Livet er vidunderligt !
 

Endnu engang må jeg sige tak til min gode ven Per Schiøttz for udbyttet fra disse sessions:
 

Jeg har specielt været i stand til at løse problemer i områder med tvivl om mig selv, usikkerhed og selv-nedvurdering. Resultatet er at jeg har det godt med mit liv, har det godt med mine nuværende planer og aktiviteter og opildnet med hensyn til fremtiden.
Livet er vidunderligt !
Kærlig hilsen
 

R. S., England

 

 

Ligesom at få vasket forruden

 

 

 

Aldrig før har jeg gået sådan i dybden mht den sexuelle side af mit væsen. I sandhed, denne fortrolighed med mig selv er en succes i sig selv!


Disse sessions på DEEP Character Clearing har virkelig gjort at jeg har lært mig selv at kende. Og endnu vigtigere: HVORFOR jeg er til. Det har i den grad fornyet min evne til at vise opmærksomhed og samle den her og nu. Det har været ligesom at få vasket og poleret forruden; vi har fjernet alle insekterne, alt skidt og møg. Jeg har fået et strålende klart udsyn, klart, frisk og nyt!

 

J. J., England

 

 

 

 

 

OBE-oplevelser og følesesmæssig stabilitet
 
At kontakte dårlige handlinger og hemmeligheder gav mig stor lettelse fra skyldfølelser som har plaget mig i lang tid. Det var også en åbenbarende oplevelse at gennemgå nogle af mine ude-af-kroppen-oplevelser fra min fortid. Min evne til at huske tidligere liv blev forbedret efter at have set på nogle hændelser.
 
H. G., Mexiko
 

 

 

Med hensyn til de sessions du gav mig, vil jeg gerne sige, at det har været en slags oprensning af mange livstider. Det har været fantastisk. Mit følelsesmæssige velvære er blevet stabilt bedre og på et højere niveau. Tak for det.
 
H. G., Mexiko

 

“Paradis på Jorden”
 

Jeg vil gerne takke min super-coach og gode ven Per Schiøttz for vidunderlig fremgang og resultater fra denne facinerende gennemgang. Jeg har, vigtigere end alt andet, genfundet min absolutte sikkerhed på, at jeg er et udødeligt åndeligt væsen. Vi har levet mange liv og vil leve mange flere; men nu kan jeg gøre det med glæde og uendelig fornøjelse og ubegrænsede evner.
 

Derudover fik jeg rehabiliteret den uendelige naturlige kær-lighed som jeg føler for min vidunderlige hustru og partner. På grund af hende kan vi nu arbejde sammen på at skabe et “Paradis på Jorden”!
 

Med stor kærlighed,
 

R. S., England

 

 

Én af en million

 

Vi er begge dybt imponerede af den kvalitet af clearing, som Heidrun leverer, Hun er virkeligt én af en million! Tak fordi du foreslog at hun skulle være vores clearer. Min kone fortalte, at hun nu er i stand til at tune ind på, hvad hendes krop virkeligt har brug for. Hun har allerede oplevet nærmet magiske forbedringer i hendes fysiske krop. Det samme har jeg. Tak!

 

Z. A., USA

 

 

Reddet vores ægteskab

 

En af de største gevinster fra at studere DEEP har været at forstå andres perspektiver og synspunkter, når jeg har med dem at gøre i dagligdagen. At være i stand til at forstå min mands måde at se tingene på har reddet vores ægteskab. I øjeblikket udfordrer jeg mig selv på, hvor mange synspunkter jeg kan se og fastholde samtidigt i en given situation.

 

L. B., USA

 

 


 

DEEP Information  --  DEEP Bog  --  DEEP Video'er  --  Vidnesbyrd om DEEP  --  DEEP Services  --  DEEP Workshops  --  DEEP Uddannelse

DEEP Kursus Materialer (Engelsk)

  Hjem  --  Om os  --  Kontakt os  --  Spørg om Services  --  Spørg om Workshops  --  Spørg om Uddannelse og Kurser

 

 

Hit Counter

 

Last Edited: 14.09.2017